Diederik de Zeeuw
Fysiotherapeut - Specialismen: c-Mill Loopband, Fysio Gaming, Duizeligheidsklachten, Aan huis, Orthopedie, Better In/Better Out, Conditietest, Hartrevalidatie
Department

Ik heb in Leiden de opleiding Fysiotherapie gevolgd, die ik in 2013 voltooide. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Amstelland Fysiotherapie. Ik werk met orthopedische patiënten (al dan niet volgens de Better In/Better Out-methode) en behandel tevens mensen aan huis. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van duizeligheidsklachten en werk daarbij samen met KNO-arts Bas de Cock uit Ziekenhuis Amstelland.

Ook werk ik met de C-Mill loopband. De C-Mill loopband is een drie meter lange loopband die door geavanceerde technologie kan meten waar de drukpunten liggen tijdens het lopen en hoe het looppatroon van eruit ziet. Tevens kunnen er figuren op de loopband geprojecteerd worden; waardoor er realistische situaties uit het dagelijks leven geoefend worden. De C-Mill loopband is daarom het ideale instrument om mensen voor te bereiden of extra te trainen om veilig de straat op te gaan en beter te leren lopen. Ik geef voorlichting over de mogelijkheden en het belang van het trainen op de C-Mill.

Tevens zet ik met regelmaat ons Fysio Gaming apparaat in tijdens mijn behandelingen.

Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en het geeft me veel voldoening wanneer ik zie dat iemand door behandeling en/of training vooruitgang boekt. Daarom doe ik dit werk met veel plezier.

Specialismen: C-MillFysio GamingDuizeligheidsklachtenAan huisOrthopedieBetter In/Better OutConditietestHartrevalidatie