Geriatrie Fysiotherapeut. Specialismen: Geriatrie, C-Mill Loopband, Parkinson
Department

Na mijn afstuderen in 2000, deed ik op verschillende plekken ervaring op. Mijn affiniteit met ouderenzorg resulteerde in een aanstelling bij verpleeghuis Beth Shalom, waar ik elf jaar met veel plezier heb gewerkt.

Het werken met ouderen beviel mij zo goed dat ik me hierin ben gaan specialiseren. Sinds 2010 ben ik dan ook Master Fysiotherapie in de geriatrie.

In 2011 begon ik mijn eigen praktijk, met ouderen als specifieke doelgroep.
Sinds 2014 ben ik daarnaast in dienst bij Amstelland Fysiotherapie, waar ik mij voornamelijk richt op (kwetsbare) ouderen in samenwerking met het Behandeladviescentrum Ouderen uit Ziekenhuis Amstelland en werk ik met revalidanten van revalidatiecentrum Reade.

Ook werk ik met de C-Mill loopband. De C-Mill loopband is een drie meter lange loopband die door geavanceerde technologie kan meten waar de drukpunten liggen tijdens het lopen en hoe het looppatroon van eruit ziet. Tevens kunnen er figuren op de loopband geprojecteerd worden; waardoor er realistische situaties uit het dagelijks leven geoefend worden. De C-Mill loopband is daarom het ideale instrument om mensen voor te bereiden of extra te trainen om veilig de straat op te gaan en beter te leren lopen. Ik geef voorlichting over de mogelijkheden en het belang van het trainen op de C-Mill. Tevens is het Fysio Gaming apparaat een apparaat wat ik vaak gebruik bij oefeningen met patiënten.

BIG-nummer: 49053100004

Specialismen: Fysio Gaming Fysiotherapie geriatrieC-Mill loopband