Welkom bij Amstelland Fysiotherapie.

Iedereen die fysiotherapie nodig heeft, kan gebruikmaken van de uitgebreide kennis die in onze fysiotherapiepraktijk aanwezig is. Ook zonder verwijsbrief van uw arts kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken (alleen bij aan-huis-afspraken is er doorgaans een verwijzing nodig).

Wij hebben goede contacten met de specialisten van Ziekenhuis Amstelland, met de revalidatieartsen van revalidatiecentrum Reade en met de huisartsen in regio Amstelland. Bij Amstelland Fysiotherapie behandelen we volgens de meest actuele inzichten en we voldoen aan de meest strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we contracten met alle ziektekostenverzekeraars.


Afspraak maken:
Om een afspraak te maken of voor vragen kunt u bellen met 
020-7557141 of een e-mail sturen naar Fysio@zha.nl.


Afspraak afzeggen:
Als u een afspraak wil afzeggen dan kan dat via telefoonnummer 020-7557141 of via fysio@zha.nl. Wij verzoeken u uiterlijk 24 uur voordat de afspraak gepland staat af te zeggen. Buiten kantooruren kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen. Afspraken die te laat worden afgezegd worden in rekening gebracht en worden niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed.


Algemene informatie
Uitgebreide, algemene informatie over onze fysiotherapiepraktijk vindt u hier.


Nieuws
Klik hier voor nieuws en/of volg ons op Facebook.


Openingstijden
We zijn dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur.


Routebeschrijving
Een routebeschrijving naar onze praktijk vindt u hier.


Filmpje van onze praktijk
Onderstaand filmpje geeft een impressie van onze faciliteiten en behandelingen.