Wij zijn een fysiotherapiepraktijk gevestigd binnen de muren van Ziekenhuis Amstelland, te Amstelveen. Ons team bestaat uit dertig collega’s met allemaal een eigen specialisme. In onze praktijk wordt eerstelijns fysiotherapie gecombineerd met de therapie in Ziekenhuis Amstelland. Tevens verzorgen we de fysiotherapie voor revalidatiecentrum Reade en hebben we diverse fitnessgroepen.

Wie zoeken wij?
Een bekkenfysiotherapeut die het leuk vindt om leiding te geven aan een team van twee therapeuten dat zich bezighoudt met zwangerschaps- en bekkengerelateerde klachten. Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken met specialisten uit het ziekenhuis, binnen een divers team van therapeuten.

Wat bieden wij?
In eerste instantie beslaat de functie twee dagdelen per week, met de mogelijkheid tot uitbreiding.

Onze huidige bekkenfysiotherapeut vertrekt op korte termijn en we willen ervoor zorgen dat het door haar opgebouwde patiëntenbestand kan blijven bestaan en in de toekomst kan uitbreiden.

Kunt u zich vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan uw brief en curriculum vitae naar amstellandfysiotherapie@gmail.com, ter attentie van Herman Jan Kessler.