De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om te kijken of we onze sportgroepen weer kunnen laten herstarten. Om de veiligheid van uzelf, andere deelnemers, onze patiëntengroep en werknemers te garanderen zijn we genoodzaakt om ons aan de regels te houden van het RIVM.

Dit houdt in dat we de meeste sportgroepen nog niet kunnen laten herstarten tot tenminste september. Wij geven er op dit moment de voorkeur aan om fysiotherapiegerelateerde activiteiten eerst op te starten, op een zo veilig mogelijke manier. Tevens maken we een voorzichtige start met enkele sportgroepen in de namiddag en avonduren; wanneer er weinig patiënten en medewerkers in de praktijk aanwezig zijn. Deelnemers van de betreffende groepen worden daar deze week van op de hoogte gesteld.

Abonnementsperiodes worden opgeschoven voor de periode dat u niet bij ons heeft kunnen sporten (om precies te zijn vanaf de week van 16 maart tot het moment dat we u weer in de praktijk ontvangen).

Wij snappen dat dit bericht een teleurstelling kan zijn, maar hopen op uw begrip voor de situatie waarin we op dit moment helaas allemaal nog zitten. Zodra we meer informatie hebben dan communiceren wij dit zo spoedig mogelijk.

We hopen dat alle sportgroepdeelnemers gezond zijn en dat we elkaar weer zo snel mogelijk kunnen begroeten.

Graag willen wij u nogmaals wijzen op de diverse instructiefilmpjes die we de afgelopen periode hebben opgenomen. Blijf in beweging!

Sportieve groeten, 

Team Amstelland Fysiotherapie