C-Mill loopband

C-Mill loopband
Amstelland Fysiotherapie heeft de beschikking over de revolutionaire C-Mill loopband. De C-Mill is in te zetten bij mensen die bijvoorbeeld een afwijkend looppatroon hebben, een CVA (een beroerte) hebben gehad, met Parkinson of een andere neurologische aandoening.

Realistisch oefenen in een veilige omgeving
De C-Mill loopband is een drie meter lange loopband die door geavanceerde technologie kan meten waar uw drukpunten liggen tijdens het lopen en hoe het looppatroon van u eruit ziet. Tevens kunnen er figuren op de loopband geprojecteerd worden; waardoor u realistische situaties uit het dagelijks leven kunt oefenen. De C-Mill loopband is daarom het ideale instrument om u voor te bereiden of extra te trainen om veilig de straat op te gaan en beter te leren lopen.

Enige in de regio
Momenteel zijn wij één van de weinige fysiotherapiepraktijken die een C-Mill hebben staan en daarom bieden wij u met veel plezier deze kans op het gebied van looptraining. Klik hier voor een foto-overzicht.

Nieuwe C-Mill met loopanalyse
Sinds de zomer van 2014 beschikken wij over de allernieuwste editie van de C-Mill. Op deze nieuwe versie zitten diverse camera’s bevestigd, zodat we een zeer gedetailleerd beeld van uw looppatroon hebben. Hierdoor is het tevens mogelijk om de patiënt zelf zijn of haar looppatroon te laten zien.